Off. dealer/importeur Malibu en Karmann Mobil Campers
Servicepartner Carthago • Eura Mobil • Forster • Volkswagen
De Hanekampen 4b, 9411 XM Beilen • T 0593 380 000 / 0652 033 330

ZingerCampers zoekt:
Technisch medewerker (m/v) 

Zinger levert jaarlijks vele campers af voor verhuur en verkoop. De werkzaamheden bestaan dagelijks uit het plaatsen van o.a. airco's, zonnepanelen, satelliet-TV's, standkachels, alarm-, navigatie- en multimediasystemen, fietsendragers etc. Je wordt natuurlijk intern op- of begeleid om alle kneepjes van deze functie te leren. 
Interesse in deze boeiende geen-dag-hetzelfde baan? Klik dan op de knop voor het eerste contact.

AVONTUURLIJK, VEILIG & VERTROUWD OP REIS.
MET EEN CAMPER VAN
ZINGER UIT BEILEN!

De winter is begonnen, dit is de tijd om uw camper goed na te kijken op kleine of grote reparaties, ongemakjes, schades, achtergebleven onderhoud of misschien het installeren van een accessoire om uw reis nog prettiger te laten verlopen? Want over enkele maanden starten uw ritten alweer naar avontuurlijke plekjes binnen of buiten onze landsgrenzen. Vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Voor zowel koop als huur is Zinger het begin van uw reis. Kom vrijblijvend langs, wij helpen u graag verder. Met verse koffie als start.

BEKIJK ACTUEEL AANBOD HUURCAMPERS BEKIJK HUIDIGE VOORRAAD CAMPERS

Bent u van plan om uw fietsen mee te nemen op uw camper?
Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Bike Lift:

DE FIETSENDRAGER DIE ZAKT NAAR DE GROND!

Erop uit met de camper én de fietsen of  e-bikes mee. Wat wil een mens nog meer? Nou, liefst niet telkens zo zwaar en hoog hoeven tillen om ze op de fietsendrager te krijgen… Herkenbaar? De Bike Lift biedt dé oplossing voor dit probleem.
Deze opklapbare fietsendrager kun je namelijk helemaal tot aan de grond laten zakken, dankzij het elektrische liftsysteem. Met de Bike Lift kun je twee (elektrische) fietsen (tot 60 kg) vervoeren. 
Dankzij het unieke liftsysteem zakt het platform minstens 1 meter naar de grond, waardoor zwaar tillen niet meer nodig is. Je rijdt de fietsen eenvoudig op de drager en rijdt ze er net zo makkelijk weer vanaf. 

Bekijk de video of bel voor meer informatie en/of montage vrijblijvend naar: 0593 380 000

KOPEN

Een nieuwe of gebruikte camper staat altijd tot uw beschikking. Voor korte weekendtrips of lange reizen. Bij Zinger zult u vast ​slagen.

 NIEUW OF GEBRUIKT 

HUREN

Huren is direct genieten zonder overige kosten. Voor een vaste scherpe huurprijs kunt u uw reis tot een zorgeloos avontuur maken.

BEKIJK  HUURCAMPERS

SERVICE

Van APK tot zekering, van een campercheck tot flink schadeherstel, wij staan voor u klaar om u snel en veilig weer op weg te helpen. 

ONZE SERVICES

CONTACT

Direct iemand aan de lijn die u te woord staat om u verder te helpen. Voor raad en daad of bij pech onderweg. Mailen kan natuurlijk ook. 

CONTACT ONS

U wilt uw camper APK laten keuren?

Voor een APK keuring kunt u natuurlijk uitstekend terecht bij Zinger in Beilen. Een afspraak is zo gemaak​t: bel 0593 380 000, stuur een mail of vul ons contactformulier in. 

Is uw voertuig geschorst?  Lees hier wat u dan moet weten om boetes te voorkomen!

Uw camper de garage in... en u een dagje uit!

T​ijdrovende reparaties of onderhoud aan uw camper hoeft bij Zinger geen onderbreking te zijn, integendeel! Bij ZingerCampers betekent het een dagje uit in mooi Drenthe! U kunt zelfs daags ervoor vertrekken en gratis op ons terrein of op een aantal campings overnachten.  Buiten het seizoen op de parkeerplaats van camping Meistershof of ons terrein. Bel voor info  0593 338 000. 

Campingbon 
U krijgt een GRATIS OVERNACHTING op camping Meistershof, Vorrelveen of Tikvah in combinatie met een onderhoudsbeurt of reparatie. Voor meer info klik op: 
campingvorrelveen.nl, meistershof.nl of camping tikvah.nl

Fiets- en Wandelroutes
In de buurt zijn diverse fiets- en wandelroutes. Deze routes zijn o.a. te vinden op fietsnetwerk.
Tip! Kijk ook eens naar de Beilerdingspelroute.

Zingers Combi-actie voordeelbon:

CAMPERCHECK + APK KEURING + CAMPINGBON!

van €188,- nu voor

99,-

VERKRIJGBAAR BIJ ONZE RECEPTIE OF DOWNLOAD HIER UW VOORDEEL MET DE  3 IN 1 CAMPERBON  
(PDF-A4, 
geldig tot 1-6-'25)

maak werkplaats afspraak